میتونم با بخشیدن مهریه بچه رو بگیرم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۰۲ #87780958

سلام خسته نباشید من میخوام از همسرم جدا بشم میشه بهم بگید چه صورتی میتونم بچم رو بگیرم یعنی مهریه رو ببخشم اما بچه رو بگیرم همسرمم توانایی مالی نداره که بخواد مهریمو بده

مشاوره حقوقی مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حضانت وبخشیدن مهریه دو بحث جداگانه هستند وبستگی به توافق شماست حضانت درقانون تا ۷سالگی که حق مادرست لیکن برای سن بالاتر خود فرزند شما می تواند تصمیم بگیرد

باسلام درصورتی که توافق نمایید میتوتنید حضانت فرزندتان را هم بر عهده بگیرید.

سلام در این رابطه میتوانید توافق کنید. منتها حضانت تا ۷ سالگی با مادر است و همچنین حق ولایت پدر بر فرزند قابل اسقاط نمی باشد

باسلام
میتوانید باهمسرتان توافق کنیدکه درقبال بخشیدن بخشی یاکل مهریه حضانت فرزندتان رابگیرید

بخشیدن مهریه درقبال گرفتن بچه ، منوط به توافق زوجین هست . گفتنی است درصورت عدم توافق ، بچه اعم از پسر یا دختر تا ۷سالگی نزد مادر هست .

با سلام
در این خصوص میتوانید با همسر خود توافق کنید.
یا اینکه از طریق به اجرا گذاشتن مهریه به عنوان اهرم فشار .ایشان را راضی به این کار کنید

به مهر
فرزند زیر ۷ سال حضانت‌ با مادر است و بعد از آن با پدر تا فرزند به سن رشد برسد و خود انتخاب نماید که با کدام یک از والدین تمایل به زندگی دارد