خسارت تاخیر انتقال سند از چه زمانی قابل مطالبه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۰,۲۵۶ #87776

باسلام
پارسال آپارتمانی خریدم که پایانکار نداشت.
بندی بعنوان خسارت تاخیر انجام تعهدات در قولنامه ذکر شده.
بعد از یکسال تاخیر در انتقال سند الان فروشنده میگوید که چون شهرداری برایش مشکل تراشیده نتوانسته پایانکار بگیرد ولذا خسارت بدلیل اینکه مشکل خارج از اراده او بوده قابل مطالبه نیست.ضمن اینکه بنده گواهی عدم حضورش را نگرفتم.البته ایشان یکسال بعد از تاریخ تعیین شده برای محضر پایان کار گرفته است.
دو تا سوال دارم
۱ . آیا نگرفتن گواهی عدم حضور فروشنده با توجه به اینکه تاریخ پایانکار یکسال بعد از تاریخ محضر است اشکال ایجاد میکند یا خیر
۲ . من میخواهم پول باقیمانده برای سند را(۳۰میلیون) پس از کسر خسارت(۲۲ میلیون) به ایشان بدهم.فروشنده هم عجله دارد و میخواهد ظرف هفته آینده سند بزند اما پولش را کامل میخواهد و میگوید به تو کتبی اعلام میکنم که سند آماده است و شما به من رسید بده
آیا من بایدسریعتر شکایت کنم یا اینکه راهکار مناسبتری وجود دارد؟

مشاوره حقوقی الزام به اخذ پایان کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

1. بله با توجه به اینکه گواهی عدم حضور نگرفته اید نمیتوانید برای مطالبه خسارت از آن زمان اقدام کنید.

2.به دلیل اینکه گواهی نگرفته اید شکایت شما رد میشود به دلیل اینکه ایشان میتوانند ادعا کنند که با رضایت شما بوده است.