میتونم هم دیه بگیرم و هم از تامین اجتماعی درخواست از کار افتادگی کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۵ #87760607

من رو یک املاکی تو مغازه خودش زده و رباط سلیبیم پاره شده میخواستم بدونم میتونم هم دیه بگیرم و هم از تامین اجتماعی درخواست از کار افتادگی کنم؟

مشاوره حقوقی بازنشستگی و از کارافتادگی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از کارافتادگی مربوط به تائید کمسیون پزشکان است

در خصوص دیه باید با توجه به دعوا و نزاع به دادسرا و در رابطه با از کارافتادگی باید به شعبه تامین اجتماعی خودتان مراجعه کنید. از کارافتادگی منوط به تایید پزشکان سازمان تامین اجتماعی بوده و در حالت کلی نمی توان در این خصوص قضاوت کرد.

بله
دیه مربوط به زیان از طرف شخص است و از کار افتادگی تامین اجتماعی مربوط به حقوق عمومی و حمایت از کارگر است.