ضبط صدای همسر جرم است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۷,۶۹۹ #87756

اگر داخل کیف خانم ام ضبط صوت بگزارم ..بدلیل ینکه از او خواسته بودم با سرایدار انحا ننشیند و صحبت غیر کاری در محیط کار خود با وی و مردهای دیگر نکند ، را انحام میدهد یا خیر.و اینکه شک خودم برطرف شود. جرم است..فقط بدلیل اینکه ثابت کنم دروغ می گوید یا خیبر .همین .نه برای شکایت

مشاوره حقوقی استراق سمع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
این عمل شما تعرض به حریم خصوصی افراد و هتک حرمت آن است که به موجب قانون اساسی، قانون مجازات اسلامی، قانون جرایم رایانه ای و... ممنوع و برای آن ضمانت اجراهایی در نظر گرفته شده است.

استراق سمع جرم بوده ولی در موضوع سوال شما خیر.

استراغ سم جرم است ولی درکیف خانومتان خیر تکرار کردن کارشما جرم محسوب میشود اما بهتر است ب روشهای دیگر موضوع راحل کنید

استراق سمع به صورت کلی جرم است ولی کذاشتن ضبط صوت توسط زوج جرم نمیباشد ولی در صورت تکرار تبعاتی هم برای ایشان دارد. پیشنهاد میشود که در کل اینکار ها انجام نشود.