چرا بنده ممنوع الخروج شده ام؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۷۰ #87753675

یه مدت قبل برای اخذ ویزا اقدام کردم، بعد از اینکه در موعد مقرر ویزا صادر نشد به اداره‌ی گذرنامه‌ی استان خودمون مراجعه و به من گفتن حکم قضایی دارم و ممنوع الخروج هستم..
من در حال حاضر دانشجوی ارشد و در ترم پایان نامه ‌ام .و شاکی خصوصی ندارم تا از طریق پرونده‌ی الکترونیکی برام پیام بیاد.
لطفا راهنمایی بفرمایید چطور چنین مشکلی رخ میده؟
و چه دلایلی میتونه داشته باشه؟
خصوصا که بنده محکومیت قبلی ندارم و شاکی خصوصی هم ندارم و از طریق پرونده‌ی الکترونیکی برام پیام نیومده...
لطفا راهی برای حل این مشکل پیش پام بگذارید.
با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام مراتب را از طریق اداره گذرنامه پیگیری کنید

به سلام
ممنوع الخروجی می تواند دلایل عدیده ای از جمله بدهی مالیاتی یا محکومیت مالی و . . . داشته باشد بنابراین بهتر است به اداره گذرنامه مراجعه نموده و علت را جویا شوید.

سلام و درود
از طریق اداره گذرنامه پیگیری کنید، باید مرجعی که نامه جهت ممنوع الخروجی شما را زده به شما اعلام کنند تا بتوانید پیگیری کنید. شماره و تاریخ نامه و مرجعه ارسال نامه..
موفق باشید.

سلام
بنظر میرسد میتوانید دلیل ممنوع الخروجی را از طریق اداره گذرنامه استان مربوطه پیگیری نمایید.

سلام.احتمالا بدلیل مطالبات مالی از طریق اجرای اسناد رسمی در اداره ثبت یا عدم پرداخت مالیات یا شکایت کیفری یا حقوقی ممنوع الخروج شده اید

با درود
مراجعه به پلیس اطلاعات و گذرنامه ممکن است به شما کمک کند.
پیروز باشید