امکان بازنشستگی دارم یا خیر؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۴۲ #87733196

با سلام بنده به موجب رای قطعی تخلفات اداری به تغییر محل جغرافیایی خدمت یکسال محکوم شدم اما تمایل به ادامه کار با این شرایط را ندارم و حاضر نیستم در محل خدمت جدید حاضر شوم حال با توجه به داشتن ۲۵ساال سابقه و سن ۵۵ و احراز تبصره الف ماده ۲قانون اصلاح بازنشتگی و تقدیم تقاضا و عدم اخراج کارمند رسمی سپاس

مشاوره حقوقی بازنشستگی و از کارافتادگی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام به ارگان مربوطه مراجعه نمایید.

با سلام این موضوع بستگی به موافقت عالیترین مقام سازمان دارد

با سلام
از ارگان مربوطه پیگیری نمایید

با درود *

*شرایط بازنشستگی برای آقایان به صورت زیر است:*

اگر ۳۵ سال سابقه بیمه داشته باشید، بدون محدودیت سنی می‌توانید بازنشسته شوید.

اگر حداقل ۵۰ سال سن و حداقل ۳۰ سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.

اگر حداقل ۶۰ سال سن و حداقل ۱۰ سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.

اگر حداقل ۶۰ سال سن و حداقل یک سال سابقه بیمه داشته باشید، میتوانید با خرید الباقی سابقه مورد نیاز خود تا ۱۰ سال از سازمان تامین اجتماعی، سابقه بیمه خود را به ۱۰ سال رسانده و بازنشسته شوید.

*شرایط بازنشستگی برای زنان به صورت زیر است:*
🔹اگر ۳۵ سال سابقه بیمه داشته باشید، بدون محدودیت سنی می‌توانید بازنشسته شوید.
🔹اگر ۴۲ سال سن و حداقل ۲۰ سال سابقه کار دارید که بیمه آن پرداخت شده است، به شرط آنکه در جایی استخدام باشید و بیمه شما پرداخت شود، میتوانید بازنشسته شوید.
🔹اگر حداقل ۴۵ سال سن و حداقل ۳۰ سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.
🔹اگر حداقل ۵۵ سال سن و حداقل ۱۰ سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.اگر حداقل ۵۵ سال سن و حداقل یک سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید با خرید الباقی سابقه مورد نیاز خود تا ۱۰ سال از سازمان تامین اجتماعی، سابقه بیمه خود را به ۱۰ سال رسانده و بازنشسته شوید.
🔹شایان ذکر است بانوانی که دارای سابقه مشاغل سخت هستند، به ازای هر سال سابقه، ۱.۵ سال سابقه محاسبه می‌شود. همچنین شرایط خاص بازنشستگی برای افرادی که جانباز و یا معلول میباشند نیز وجود دارد

از سازمان مربوط پیگیری لازم را نمایید

باسلام بستگی به موافقت ریاست سازمان شما دارد که معمولا موافقت نمیکنن

از طریق سازمان مربوطه پیگیری نمایید