با یک حرف کارفرما کلا همه سوابق ۷ ماه من رو زیر سوال برده، این کارشون قانونی هست؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۸۳ #87729180

با سلام
بنده ۱۱ سال است که بازنشسته تامین اجتماعی شده‌ام و حقوق دریافت می‌کنم. پس از ۱۱ سال چند روز پیش با من تماس گرفتند و گفتن شما سوابق بازنشستگیت ۳۰ سال نبوده و نباید بازنشست می‌شدی (موقع بازنشست شدن ۵۷ سالم بوده). حقوق شما قطع میشه و باید تمامی حقوق‌هایی که بهت دادیم رو پس بدی (حدود ۴۰۰ میلیون تومان)

به شعبه بیمه مراجعه کردم تا از ماجرا مطلع شوم، موضوع از این قرار هست که کارفرما در سال آخری که اونجا کار میکردم یک نامه به دروغ به سازمان بیمه زده که مدت ۷ ماه شخصی جای من اونجا کار میکرده و به همین علت ۷ ماه از سابقه بیمه من کم کردن و از ۳۰ سال کمتر شده الان سوابقم.
اون شخصی که کارفرما گفته اونجا کار میکرده جای من، برادرم هست و اصلا در آن زمان ایشون تو شهر ما نبودن.

لازم به ذکر است که من سوابق بیمه‌ام ۳۰ سال و ۶ ماه بوده که این ۷ ماه رو ازش کم کردن و الان ۲۹ سال و ۱۱ ماه سابقه من شده و به خاطر یک ماه میخوان حقوقم رو قطع و ۴۰۰ میلیون پول ازم بگیرن. فارق از اینکه به دروغ ۷ ماه از سوابق بیمه من حذف شده.

این نکته رو هم بگم که در آن زمان من حقوقم را به صورت دستی دریافت می‌کردم و به حساب واریز نمی‌شد.

به چه صورت من می‌توانم احقاق حقوق کنم؟ اگر خود برادرم که کارفرما ادعا کرده بود جای من کار کرده بیاد شهادت بده که همچین چیزی نبوده و خودشم از این موضوع اطلاع نداره مشکل حل میشه؟

نکته عجیب این هست که من تو همون ۷ ماه هر ماه سوابقم بیمه‌ام رو رد کردم و خودم به بیمه لیست رو ارسال میکردم، ولی بازرش با یک حرف کارفرما کلا همه سوابق ۷ ماه من رو زیر سوال برده، این کارشون قانونی هست؟

خواهش میکنم من رو راهنمایی کنید، زندگیم داره از هم متلاشی میشه.

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع از طریق دیوان عدالت اداری قابل پیگیریست

سلام
با استناد به تمامی مستندات علیه تامین اجتماعی در دیوان عدالت اداری شکایت نمایید

علیه تامین اجتماعی در دیوان عدالت اداری شکایت مطرح کنید و تمام مدارک و مستندات و شهادت برادرتان را ضمیمه کرده و ارسال کنید.

باسلام
علیه سازمان تامین اجتماعی به دیوان عدالت اداری شکایت کنین و تمامی مستندات بهمراه یک لایحه که تمامی اظهاراتتون در اون قید شده باشه ضمیمه شکایت کنین

با سلام موضوع را از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری فرمایید

با درود از طریق دیوان عدالت اداری موضوع را رسیدگی فرمایید

بادرودوسلام ازدیوان عدالت اداری تقدیم و تنظیم شکایت نمایید.