آیا به کپی برابر اصل مدارک نیاز هست؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۷۶ #87724557

سلام و عرض ادب خدمت متخصصین عزیز. وقت به خیر.
آیا برای شرکت در جلسه دادگاه با موضوع خلع ید و پرداخت اجرت المثل، به کپی برابر اصل مدارک هم نیاز هست یا خیر؟ در انتهای احضاریه دادگاه نوشته شده کپی برابر اصل مدارک هم آورده شود. اما میخواستم ببینم اگر اصل مدارک هم ارائه دهیم کفایت میکند یا خیر؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : فرض مذکور حضرتعالی مدعی اسنادی شدید که منیحتمل داخل پرونده ثبت ننمودید لذا باید مدارکی که استناد نمودید در دفتر شعبه یا یکی از دفاتر اسنادرسمی برابر با اصل نمایید و جهت ثبت در پرونده تقدیم دادگاه نمایید. فلذا ارائه اصل مدارک به جهت وجود و دارا بودنشان به همراه داشته باشید زیرا کپی برابر با اصل یک موضوع است و وجود ودر دست داشتن اصل مدارک موضوع دیگریست که بعضا قضات محترم آنرا رویت مینمایند تا از اصل آن یقین حاصل کنند

سلام وقت بخیر
باید برابر با اصل باشد تا قابل ارائه در محاکم باشد.

سلام
در صورتی که قصد ارائه نسخه ای از مدارک به دادگاه را داشته باشید باید نسخه تقدیمی برابر اصل باشد

باسلام
در موضوع خلع ید سندر رسمی لازم است کپی لازم نیست می تونید تقاصای استعلام از ثبت بکنید

سلام، چنانچه در ابلاغیه آمده کپی برابر اصل را نیز از دفترخانه اسناد رسمی دریافت کنید.

اصول مدارک را در دادگاه ارائه دهید

اصل مدارک را همراه خود داشته باشید .