با توجه به اینکه چند ماه است رابطه نداشتیم، آیا در حین طلاق و بعد از آن نفقه به زوجه تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۹ #87717670

باسلام و عرض ادب خدمت وکلای گرامی و کارشناسان عزیز
زوجه در ظاهر و جلوی قاضی و مشاور حرف از علاقه مند بودنش برای ادامه زندگی و در باطن و حتی دو دقیقه بعد از بیرون رفتن از جلسه ،میگوید نمیخواهد با من زندگی کند.
و درحالیکه که نفقه اش را مرتب پرداخت کرده ام. از من شکایت کیفری و حقوقی نفقه کرده است. برای اینکه اذیتم کند و طلاق بگیرد. چگونه از شر نمایش هایش راحت شوم؟
آیا با دادن دادخواست طلاق توسط اینجانب ،جلسات و دادگاهای نفقه و الزام به تمکین که قرار است چند روز آینده برگزار شود کنسل میشود؟
با سپاس از شما

مشاوره حقوقی نفقه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادن دادخواست طلاق از ناحیه شما یعنی شما راضی به زندگی باهمسر نیستید. لذا دادخواست تمکین شما رد میشود

در صورت دادخواست طلاق از جانب شما بایستی تمام حقوق مالی زوجه را پرداخت نمایید .
در صورت قطعیت رای طلاق الزام به تمکین بی اثر خواهد بود. ولی نفقه ایام قبل از طلاق را در صورت محکومیت باید پرداخت نمایید.