نحوه ارث رسیدن زوج و زوجه نسبت به یکدیگر چگونه است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۳۰ #87714185

نحوه محاسبه ارث زوج از زوجه و زوجه از زوج در نبود خانواده های زوج و زوجه...
( در فوت زوج و ارث فقط زوجه هست و در فوت زوجه وارث فقط زوج هست) نحوه محاسبه بین این دو چگونه میباشدـ؟

مشاوره حقوقی ارث
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصورت فوت زوجه درصورت نبودفرزندووراث دیگه زوج کل ارث را می برد

باسلام
در صورتی که
زوجه هیچ ورثه ای جز زوج نداشته باشد زوج تمام ترکه را ارث میبرد
لیکن اگر
زوج هیچ ورثه ای جز زوجه نداشته باشد زوجه فقط سهم الارث خود یعنی یک چهارم را میبرد.

درصورت فوت زوج ونبودفرزند ووراث دیگه زن مهریه ویک هشتم ارث می برد .درصورت فوت زوجه درصورت نبودفرزندووراث دیگه زوج کل ارث را می برد

درود
زوج اگر فرزند داشته باشد سهم زوجه یک هشتم اگر نداشته باشد یک چهارم زوجه اگر فرزند داشته باشد سهم زوج یک چهارم نداشته باشد یک دوم می باشد.

زوج یک دوم با وجود فرزند یک چهارم، و زوجه اگرفرزند داشته باشد یک هشتم نداشته باشد یک چهارم ترکه است.

در صورت نبودن هیچ وارث دیگری به غیر از زوج یا زوجه، شوهر تمام ترکه زن خود را می‌برد، لیکن زن فقط نصیب خود را(یک چهارم از اموال) به ارث میبرد و بقیه ترکه شوهر در حکم مال اشخاص بلاوارث خواهد بود

سلام
ارث زوج یک دوم ترکه است و زوجه اگر زوج فرزند داشته باشد یک هشتم نداشته باشد یک چهارم ترکه است.