اقدامات برای دریافت کروکی تصادف، به چه ترتیب است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲,۷۰۸ #87700044

سلام و عرض خسته نباشید
بنده هفته قبل تصادف داشتم که خسارت مالی وارد شد به بنده، مقصر هم ماشین دیگه بود، الان از حضور در بیمه برای پرداخت خسارت امتناع میکنه‌، من شکایت کردم ولی تو شکایتم قید شده که طرف مقصر از پیگیری موضوع امتناع میکنه، ولی من به دنبال کروکی هستم.چه اقداماتی باید انجام بدم؟
ممنون از کمکتون

مشاوره حقوقی تصادفات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در شکایت بایستی درخواست ارجاع به کارشناس راهنمایی و رانندگی جهت تهیه کروکی نمایید البته اگر در لحظه تصادف کروکی ترسیم نشده باشد

به همون شعبه مراجعه کنین تقاضای ترسیم کروکی رو بخواهید .

برای ترسیم کروکی از طریق پلیس راهور یا دستور قضایی اقدام نمود

بایستی درخواست ارجاع به کارشناس راهنمایی و رانندگی جهت اخذ و تنظیم کروکی نمایید

با سلام . در شکایت خود می بایست درخواست ارجاع بهافسر راهور جهت تنظیم کروکی بنمائید. چنانچه بعد از حادثه بدون اطلاع به پلیس صحنه حادثه را بهم زده اید می بایست در متن شکایت درخواست ارجاع به کارشناس تصادفات نموده با معرفی شهود و دلایل پیگیری نمائید.