پروسه کارشناسی و رای دادگاه چقدر طول میکشه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۸۳ #87675643

همسرم ۹ ماه است خانه پدرش است و من به دادگاه دادخواست الزام به تمکین همسرم را دادم جلسه دادگاه تشکیل شد و چون همسرم جهیزیه اش را به خانه پدرش برده بود قاضی گفت آیا میتوانی وسایل اولیه زندگی را تهیه کنی که به زندگی برگردد و من گفتم بله حال مکان و وسایل را آماده کردم تا دادگاه کارشناس بفرستد واسه بازرسی میخواستم بدونم پرسه کارشناسی و رای دادگاه چقدر طول میکشه؟ و بعدش چه اتفاقی میفته؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما مدارکی که دال بر تهیه منزل و وسایل هست به دادگاه ارائه بدهید ، برخی دادگاهها به مددکاری ارجاع میدهند تا بازدید شود و بعد رای به تمکین زوجه میدهند و برخی دادگاهها بعد از الزام به تمکین در مرحله اجرا کارشناسی میشود

سلام ..
شما ادله ای که دال بر وجود منزل و اثاث البیت نماید به دادگاه ارائه می دید ، دادگاه با توجه به آن ادله که مثلا اجاره نامه یا سند مالکیت منزل رای به تمکین خواهد داد ، موضوع کارشناسی و رویت منزل و اثاث البیت در مرحله ی اجرای حکم صورت می گیرد که البته یا به کلانتری محل یا مددکاری ارجاع می شود .

باسلام
برای نظر کارشناس حدودا دو هفته تا یک ماه ، زمان مشخصی ندارد
بعد از نظر کارشناس رای فورا صادر خواهد شد

با سلام.
مدت دقیقی نمی‌توان اعلام کرد ولی حدودا یک ماه....
بعد از اعلام نظریه کارشناس، در صورتی که وسایل خانه مناسب با شوونات زوجه باشد، دادگاه ایشان را ملزم به تمکین می‌کند.

با سلام و احترام .
زمان رسیدگی و تعیین وقت به موضوع ( الزام به تمکین ) در شعبه دادگاه حقوقی ( خانواده ) منوط به اخذ نظریه کارشناسی است .

باسلام
برای نظر کارشناسی دقیق نمیتوان گفت که چقدر زمان خواهد برد اما حدودا یک ماه یا کمتر در نظر بگیرید
بعد نظر کارشناسی دادگاه سریعا اقدام به صدور حکم میکند

سلام
کارشناس اصولا دو هفته تا یک ماه بازدید مینماید و چنانچه منزل و وسایل در شان زوجه باشد تمکین زوجه را صادر و اعلام مینماید و زوجه ملزم میشود به تمکین