پرسنل نیروهای مسلح بعد از قبولی در آزمون وکالت؛ آیا می توانند پروانه وکالت بگیرند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲,۲۹۸ #87656955

با سلام

و بعد تودیع کنند تا زمان بازنشستگی یا راه حل دیگه ای هست؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود با احراز شرایط و قبول استعفا وفق ماده ۸شدنی است

سلام
پس از قبولی بایستی استعفای خود را به ارگان مربوطه اعلام نمایند.

با سلام بعد از قبولی در آزمون باید از شغل فعلی خود استفا دهند

سلام باید بعدا استعفا دهند

در صورت قبولی باید از شعل استخدامی خود انصراف دهند.

صدور پروانه وکالت موکول به عدم وجود رابطه استخدامی بوده و بدون قطع رابطه استخدامی اساسا پروانه وکالتی صادر نمی شود تا قابل تودیع باشد . از سوی دیگر پس از قبولی در آزمون ، پروانه کارآموزی وکالت صادر میشود که تودیع پروانه در دوران کارآموزی بی معناست .

باسلام.کلیه افرادی ک کارمند هستند (لشکری یا کشوری )بعد ازقبولی در آزمون وکالت باید از محل کار خود انصراف دهند.