با توجه به این کلاهبرداری این شرکت، من چه کاری میتوانم انجام دهم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۲۲ #87601035

با سلام.
بنده در یک کنفرانس مجازی در یکی از کشورهای خارجی در کشور آلمان ثبت نام اولیه کردم و قصد شرکت نداشتم. متاسفانه شرکت برگزار کننده یک کلاهبرداری واضح انجام داد و با فرستادن کد تخفیف و ثبت آن توسط ما، آن را به منزله ثبت نام تلقی نموده و درخواست پرداخت باقی وجه ۲۰۰ یورویی را دارد. معمولا به این صورت هست که کد تخفیف روی ثبت نام نهایی و کسر مبلغ کل اعمال میشود که اینگونه نبود یعنی شما اگر قصد ثبت نام داشته باشید وجه را میدهید نه اینکه بدون پول وارد کنفرانس شوید. چندین ایمیل از طرف شرکت برگزار کننده دریافت کردم که سریعتر پول را پرداخت کنید و در آخرین ایمیل گفتند اقدام قانونی علیه شما انجام میدهیم. سوال من این هست آیا این مبلغ ارزش پیگیری و قابلیت پیگیری را دارد؟. از بنده فقط یک ایمیل و نام کامل و محل کار قبلی من را دارند و بنده هیچ حساب ارزی و ... ندارم الیته من دیگر ۶ ماهی است دیگر آنجا شاغل نیستم.

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام... اقدام غیرقانونی در ضورت پیگیری هم به جای نمیرسد

درود
خیر اگر شما وجهی نپرداخته اید نگران نباشید اقدام غیر قاتونی اگر پیگیری هم شود به جایی نمی رسد.

با سلام پاسخ این سوال بستگی به بررسی مقررات سایت ارایه کننده خدمات مجازی یاد شده دارد که شما با عضویت و استفاده از سایت یاد شده شرایط آنها را پذیرفته و قبول مینمایید. اگر به هر طریقی شما متعهد پرداخت تشخیص داده شوید، اقدام قانونی شرکت یاد شده در داخل ایران هم ممکن است.