راهی هست تا در ابتدای کار این مشکل رو بدون ثبت شرکت و قانونی حلش کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۳ #87565642

من قصد دارم فعالیت اقتصادی در حوره خدمات شروع کنم که در واقع بسته بندی و تحویل محصوله
در جریان کار چون با ادارات و بخش های دولتی و خصوصی سر و کار خواهم داشت قطعا نیاز به فاکتور رسمی و معتبر هم خواهم داشت
از طرفی هم همین اول کار ثبت شرکت برام مشکله میخوام یکم کار راه بیفته بعد
و اگر راهی به جز ثبت شرکت نیست من چه نوع شرکتی باید برای این کار ثبت کنم و چه راهی رو برم که در مراحل بعد، درصد مالیات کمتری هم شامل حالم بشه؟
ممنون از وقتی که میزارید

مشاوره حقوقی شرکت ها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اصولا شرکت با مسئولیت محدود مناسب می باشد ولی چنانچه در حیطه کاری شما امکان ثبت شرکت تعاونی وجود داشته باشد با توجه به اینکه شرکت های تعاونی از مالیات معاف می باشند و از سویی در خصوص اخذ وام نیز امکانات و امتیازات فراوانی دارند می توانید از این موضوع هم استفاده نمایید

با سلام
شما زمانی که با مراکز دولتی همکاری می کنید باید کد اقتصادی اخذ کنید و مطمئنن مراکز دولتی صورتحساب ها رو به اداره مالیات ارسال می کنن
برای شروع کار می توانید شرکت با مسئولیت محدود ثبت نمایید