منظور از قیمت روز چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۴۰۷ #87558532

سلام اینکه گفته میشود در پیش فروش اگر مساحت تمام شده ساختمان ، بیش از ۵ درصد نسبت به مساحت تقریبی ذکر شده در مبایعه نامه ، افزایش داشته باشد ، خریدار حق فسخ دارد و فروشنده باید به قیمت روز فسخ را به خریدار بپردازد .
ایا در محاسبه این قیمت ، قیمت روز معامله بعلاوه تورم اعلام شده دولت میشود ( که در این صورت خریدار متضرر میگردد) ؟ یا حباب های قیمت هم لحاظ میشود ؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود قیمت زمان فسخ ملاک است

در قراردادها اصل بر این است هنگام فسخ قیمت زمان معامله عودت داده میشود ولی در قانون پیش فروش ساختمان به طور استثنایی قیمت زمان فسخ معامله به مشتری برمیگردد.یعنی اگر قرارداد در سال ۹۸فسخ شود قیمت روز فسخ در سال ۹۸ لحاظ میشود.