چون ملک ساخته شده بود فقط مواردی که نساخته بود رو در قولنامه قید کرده ام ایا میتواند اقدامی کند؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۰۸ #87557780

با سلام
من ملکی را به صورت قولنامه و وکالت در اردیبهشت ما خریداری کردم از انجا که فقط کابینت ها و درها و سنگ و کف پیلوت و یکسری کار های جزئی مانده بود فروشنده قول داد ۲ ماهه و تا ۲۰ خرداد به من تحویل دهد و من چون فروشنده وکالت ملک را زد کل ثمن معامله را نقد پرداخت کردم ولی مبلغ ۱۹۰ میلیون را چک دادم برای برج هفت حالا فروشنده میگوید من نمیتوانم تحویل بدهم و شاید یکسال دیگه هم طول بکشه تحویل بدم و نهایتش ما ماهی سه میلیون خسارت گذاشتیم همون سه میلیون رو میدم بهتون
سوال های من اینه
اول اینکه من چون ملک ساخته شده بود فقط مواردی که نساخته بود رو در قولنامه قید کرده ام ایا اگر سر لج بیفتد میتواند موارد ذکر نشده در قولنامه مثل پنجره ها و غیره رو بکند مثلا ملک را بدون موارد ذکر نشده تحویل بدهد
دوم اینکه من ملک رو نیاز دارم واقعا نمیتونم صبر کنم چطور میتونم از الان کارهای قضایی رو شروع کنم که دستم جلو بیوفته؟ و زودتر به خانه هم برسم
سوم اینکه فروشنده یک چک به مبلغ کل ثمن معامله نزد بنگاه گذاشته ایا میتونم اگر ملک در سر تاریخ تحویل نداد اون چک رو از بنگاه بگیرم و اجرا بذارم
در کل راهنمایی کنین که بهترین کار چه هست که حق من ضایع نشه و به خونم برسم

مشاوره حقوقی ملکی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام الزام به ایفای تعهد قراردادی را مطرح نمایید.

با درود الزام به ایفای تعهد قراردادی را مطرح کنید و الزام به تحویل مبیع

با سلام خدمت شما بزرگوار
عنایت داشته باشید دادخواست الزام به ایفای تعهدات و تحویل مبیع را مطرح فرمایید.

باید دادخواست الزام به ایفای تعهدات و تحویل مبیع را مطرح کنید

با سلام
بدوا با ثبت دادخواست مبنی بر تکمیل نواقص و الزام به تسلیم مبیع می توانید موضوع را پیگیری نمایید.

باید دادخواست الزام به تعهدات و تحویل مبیع بدهید

سلام دادخواست الزام به ایفای تعهدات و تحویل مبیع را مطرح کنید