امکان شکایت عامل تهیه مواد صنعتی هست؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۵۹ #87540659

سلام ی دختر۴ساله دارم و مادر شوهرم اعتیاد داره، ب شوهرمم کمک میکنه ک جنس تهیه کنه(صنعتی) زندگیمونو داغون کرده با حمایتش، راهی هس ک ازش شکایت کنم؟؟؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام اگر قصد طلاق دارید میتوانید شکایت کنید و الا می‌بایست مشکل خود را از طرق دیگری مانند تماس با اورژانس اجتماعی با شماره تلفن ۱۲۳ حل و فصل نماید

باسلام.بنظرم با آرامش(جهت جلوگیری از فروپاشی زندگی تان)با شوهرتان در مورد ترک مادر شوهرتان؛صحبت کنید.درغیراینصورت بجای شکایت با اورژانس اجتماعی و بهزیستی هماهنگ شوید تا ازطریق کمپ ترک اعتیاد صورت گیرد.

اگر به منزل شما می آید و مخل آسایش شما هست و در محل زندگی شما و دخترتان مواد مصرف می کنند به عنوان مزاحمت شکایت کنید. در غیر اینصورت شکایت کیفری نتیجه ندارد مگر اینکه به عنوان مصرف و تهیه مواد مخدر به مامورین گزارش دهید

باسلام پیشنهاد می‌گردد که به جای شکایت کردن بااورزانس اجتماعی تماس گرفته و مشگل خودرامطرح نمایید،چونکه باتوجه به توضیحات تون شکایت نمودن به نظرنتیجه ای نخواهدداشت

درود
از طریق اورژانس اجتماعی اقدام نمایید

باسلام واحترام نتیجه گیری از شکایت بعید بنظر میرسد بهتر است باهمسرخود صحبت کرده و اورا راضی به ترک نمایید

سلام و درود
از مادر شوهرتان نمی توانید شکایت کنید اما می توانید همسرتان را باطرح دعوی و انجام آزمایشات تخصصی جهت اثبات مصرف مواد مخدر صنعتی و هدایت ایشان به کمپها و یا ندامتگاه ها نسبت به ترک ایشان اقدام نمایید .