آیا پرینت مکالمات با اشخاص دیگر هم گرفته میشود و یا فقط ریز مکالمات با شخص متهم گرفته میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۱۹ #87536896

اگر قاضی برای رابطه نامشروع دستور پرینت مکالمات را بدهد آیا پرینت مکالمات با اشخاص دیگر هم گرفته میشود و یا فقط ریز مکالمات با شخص متهم گرفته میشود؟ در این صورت تمامی تماس ها و شماره ها روی پرونده قرار میگیرد و شاکی میتواند ببینید، پس حریم شخصی چه میشود؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دستور پرینت مکالمات در موارد خیلی خاص مثل قتل و جرایم امنیتی داده میشود و در کل بسته به نظر قاضی دارد.

رویه مشخصی ندارد بعضی از قضات دستور پرینت نمی دهند ولیکن اگر دستور دهد می تواند هر نوع صلاح بدانند دستور صادر نمایند

باسلام
بستگی به نوع رابطه و نظر قاضی پرونده دارد ممکن است ریز مکالمات فقط متهم خاص گرفته شود یا اشخاص دیگر

با سلام
اولا که دستور پرینت مکالمات به این راحتی داده نمی شود و در ثانی شاکی باید شماره ای برای پرینت عنوان کند و مدارک دیگه ای هم داشته باشد که مشکوک به رابطه نا مشروع باشد تا قاضی اگر صلاح بداند دستور بدهد
با این حال رویه ها متفاوت هست بعض قضات اصلا دستور پرینت نمی دهند

با درود حریم شخصی نزد مرجع قضایی در راستای کشف حقیقت معنی نمی‌دهد، لکن، اصولا دستوری صادر نمی‌شود رویه متفاوت است