میخواهم همسرم را طلاق بدهم در صورتیکه خانه به نام مادرم باشد چه باید کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۴۶ #87533484

با سلام و خسته نباشید سوالی داشتم از محضرتون
من به تازگی ازدواج کردم (۲ماهه) و هنگام ازدواج پدر خانم بنده مهریه دخترشون رو ۳۰۰ عدد سکه عندالمطالبه در عقدنامه لحاظ کردند و یک کاغذ دست نوشته با امضای من و پدرم از ما گرفتن با این موضوع که نصف خونه من متعلق به دخترشون بشه
حالا از همین الان گیردادن که باید بریم ۳ دانگ خونه رو بزنی به اسم دخترم ، من هم که دیدم اینطوریه رفتم و خونه رو زدم به اسم مادرم
الان سوالاتی که من دارم اینه که با اون کاغذ میتونن بر علیه من و پدرم شکایت کنن؟
اگه من بخوام خانمم رو طلاق بدم غیر از سکه ها که در عقدنامه ذکر شده خونه رو هم میخوان؟
اگه من بخوام خانمم رو طلاق بدم دادگاه من رو زندانی میکنه یا مهریه خانم اقساط بندی میشه؟
الان خونه به اسم مادرم هست ، پدر خانم بنده با داشتن اون برگه دقیقا چه کاری میتونن بکنن؟
متشکرم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام مجدد . به نظر من با توجه به این که تعهد بعد از ازدواج و ناشی از آن ایجاد شده ، زن می تواند معامله شما و مادرتان را نسبت به سه دانگ باطل کرده و الزام شما به انجام تعهد را از دادگاه بخواهد .

سلام متن دست نوشته باید مطالعه شود اگر تعهد به انتقال داده اید ، می توانند علیه شما و مادرتان طرح دعوی کنند و معامله را نسبت به سه دانگ باطل نمایند .
در صورت تمایل به طلاق مهریه با توجه به میزان درآمد و دارایی شما تقسیط می شود .

مهریه عندالمطالبه هر زمان که اراده کنند قابل مطالبه است. شرط تنصیف دارایی در صورتی اجرا میشود که طلاق از طرف مرد باشد و به دلیل ناشزه بودن زن نباشد.

با درود فراوان
چون شرط انتقال منزل در ضمن عقد نیامده است نافذ نیست و اقدامی نمیتوانند انجام دهند .
مهریه حق خانم است و میتوانند عندالمطالبه اجرا نمایند .
برای توضیحات بیشتر و راهنمایی جامع تر از طریق مشاوره تلفنی تماس بگیرید .