حدود اختیارات وکالت کاری قرارداد مشارکت در ساخت برای تقسیم نامه ملک مشاعی چقدر است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۲۹ #87515533

با عرض سلام خدمت وکلا محترم بنده یک قرارداد مشارکت در ساخت با یک سازنده تنظیم کردم در قسمت وکالت نامه کاری که حق عزل ساقط شده و متن به طور پیش اماده از محضر تنظیم شده در قسمت حدود اختبارات سازنده مربوط به تقسیم نامه نوشته شده (پرداخت هزینه تفکیک و امضاء تقسیم نامه باقبول حصه افرازی موکلین و نیز صلح هر گونه حق مرغوبیت و غیر مرغوبیت و خرید هر تعداد از انشعابات جدید به نام موکل و به طور کلی اموریکه از هر حیث مستلزم انجام مورد وکالت باشد در ضمن این وکالت نسبت به فروش و انتقال فاقد اعتبار است).سوالم اینه که ایا سازنده با داشتن این وکالت کاری به دلیل نوشتن صلح هر گونه حق مرغوبیت و غیر مرغوبیت حق تقسیم نامه به هر شکل ممکن به نفع خود را دارد؟ ایا با نوشتن تقسیم نامه عادی قبل از صورت مجلس تفکیکی مشکل حل می‌شود؟ از طرفی در قرارداد نوشته شده تقسیم نامه با رضایت مالکین باشد. متن قرارداد ارجحتر است یا وکالت نامه کاری؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به توافقات شما و وکیل بستگی دارد

در حدود توافقات وکیل و موکل قرارداد معتبر است

حسب توافقات حاصل شده فیمابین ایشان می بایست عمل شود و در این خصوص وکیل تمام اختیارات لازم را خواهد داشت

سلام وقت بخیر
علی الاصول در مواردی که مطرح نمودید وکیل امکان هرگونه اقدام در خصوص این ملک را دارا می باشد مگر توافقات دیگری حاصل شده باشد و شما ادله ای در این خصوص در اختیار داشته باشید

با سلام بستگی به توافقات شما و وکیل شما دارد

با توضیحاتی که داده اید امکان هر اقدامی در راستای تقسیم ملک از سوی وکیل وجود دارد مگر آنکه توافق دیگری صورت گرفته باشد که در آن صورت وکیل می بایست نسبت به اجرای توافق موخر اقدام نماید .