آیا میتوانم خودرو را زودتر از وقت داده شده توسط شورا آزاد کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۸۳ #87512313

سلام
اینجانب دارایه خودرو به ارزش ۲۵ م.ت که به علت برگشت خوردن ۱ برگه چک به تاریخ وصول ۲ سال قبل که امسال شکایت شده با رای غیر حضوری توقیف توسط راهور صورت گرفته بنده با مراجعه به شورا حل اختلاف متوجه شده و با رویت پرونده منوجه شدم چک ماله اینجانب بوده اما دست خط و امضا برایه من نبوده و واخواهی با کارشناس خط رویه پرونده گذاشته که ۱ ماه بعد ناریخ دادن با توجه به تمها درآمد بنده با یک فرزند با کار در تاکسی اینترنتی میباشد آیا میتوانم حودرو را زودتر از وقت داده شده توسط شورا آزاد کنم؟ در ضمن از ۳ ساله پیش که برشکست شدم دست چک هم ندارم

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام می توانید مال دیگری به اجرا معرفی نمایید که وصول دین ازآن سهل تر باشد تا اجرا موافقت نماید و رفع توقیف خودرو را تقاضا نمایید.مضافا اگر خورو وسیله امرار معاش شما باشد میتواند جزو مستثنیات دین قرار گیرد و رفع توقیف آن را بخواهید مدارکی که موضوع را محرز کند به مرجع توقیف کننده ارائه نمایید