با طلاق زن میتواند مستقل زندگی کند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۹۷ #87481041

ایا زن بعد از طلاق میتونه مستقل زندگی کنه یا خانوادش حق دارن اونو ببرن به خونه خودشون ؟؟؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
زن پس از طلاق حق زندگی مستقل را دارد و ممنوعیتی در این خصوص وجود نخواهد داشت.

در طلاق رجعی، صیغه طلاق مطابق مقررات مربوط جاری و مراتب صورت‌جلسه می‌شود ولی ثبت طلاق منوط به ارائه گواهی کتبی حداقل دو شاهد مبنی بر سکونت زوجه مطلقه در منزل مشترک تا پایان عده است، مگر این‌که زن رضایت به ثبت داشته و‌با‌خانوادش‌زندگی‌کنه

بله زن بعد از طلاق میتواند مستقل زندگی نماید و هیچکس نمیتواند ایشان را الزام به زندگی با خودش نماید .

می تواند مستقلا زندگی کند تحت ولایت و سرپرستی یا قیمومت هیچ کس نیست.

زن حق دارد بعد ازطلاق درصورت تمکن مالی منزل مستقل بکیرد و مستقل زندگی کند وکسی حق دخالت درزندگی شما راندارد

سلام
حق دارید شیوه زندگیتان را خودتان انتخاب کنید،
و به تنهایی از پس زندگی بربیایید. به بیانی دیگر، «توانایی» و «اختیار»، ۲ بالی هستند که باید کنار هم قرار گیرند و فرد را به زندگی مستقل برسانند.
همه افراد برای تامین رفاه جسمی و روانی خود، ترجیح میدهند زندگی مستقلی داشته باشند!
البته باید به این نکته توجه کرد که افراد سلیقه های متفاوتی دارند. با توجه به شرایط شغلی، فرهنگی، اقتصادی و مهمتر از همه خصوصیات فردی شخص که آمادگی زندگی مستقل را داشته باشد یا خیر، نمیتوان حکم کلی داد

با سلام بدیهی است که طلاق نافی حریت و آزادگی زن و محروم و یا محدود کننده حقوق و آزادی های انسانی ایشان نیست. با طلاق فرد تحت ولایت و یا سرپرستی و یا قیمومت هیچ شخص جدیدی در نمی آید