مراحل طلاق توافقی چیست؟

پرسیده شده
۳۵ پاسخ ۵۲۷ #87476354

وقتتون بخیر
باتوحه به ناکام موندن زندگی مشترک من همسرم تصمیم به جدایی گرفتیم ممنون میشم از عزیزان که کمکان کنند برای طلاق توافقی اولین قدم و قدم های بعدش چطور است؟ایا در اولین مرحله به دفتر قضایی باید مراجعه کنم؟

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۳۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام بدوا ازطریق سامانه تصمیم نوبت اخذ نمایید.

با درود ابتدا می‌بایست نوبت مشاوره بهزیستی اخذ و به مشاوره بروید.

سلام
۱- اول باید به سایت تصمیم بهزیستی مراجعه نمایید و یک مرکز را انتخاب نمایید.
۲-در مرکز انتخابی حضور پیدا کنید و بعد از تایید مدارک به مرکز مشاوره هدایت می شوید.
۳-هر هفته ۱ جلسه و کلا ۵ جلسه می باشد
۴.بعد از اتمام مشاوره و اخذ گواهی عدم سازش دادخواست طلاق توافقق دهید
نکته بسیار مهم: یادتان در لحظه آخر اگر هیچ یک حضورپیدا نکنند و مدتد۳ ماه بگذرد باید تمام مراحل مجدد طی گردد.

با سلام و درود . قدم اول دادن تقاضای طلاق میباشد .

سلام، ابتدا توافقاتی که بین شما از باب مهریه و نفقه و سایر مسائل بوجود آمده را در دفتر اسناد رسمی ثبت نمایید و روانه مشاوره شوید و بعدش دادخواست طلاق توافقی را تقدیم دفترخدمات قضایی کنید تا به شعبه خانواده دادگستری ارجاع گردد و سایر مراحل نیز به شما ابلاغ خواهد گشت

سلام اول مشاوره بعد دادگاه

بااحترام
اول در سایت بهزیستی ثبت و زمانی که مشاوره انجام شد بقیه امور را مرحله به مرحله دریافت میکنید