چطور میتونم با ماده یا کاری دیگر حبسم را کم کنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۱۵ #87473461

سلام خسته نباشید بنده به جرم خیانت درامانت به تحمل یکسال حبس محکوم شدم بنده نه پرونده کیفری داشتم ونه تابحال زندان رفتم و شاکی خصوصی دارم حال بنده میتونم از عف مشروط استفاده کنم یا باید یکسال کامل تحمل کنم مدت بودنم در زندان چقدر است بنده کفالت مادرم را دارم پدرم به تازگی فوت کرده دادگاه تهران میباشد ولی ما ساکن مازندرانیم لطفا کمک کنیدممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتر است رضایت شاکی را اخذ نمایید .

با سلام
بعد از تحمل یک سوم حبس تقاضای آزادی مشروط بدید

بدون اخذ رضایت شاکی امکان استفاده از آزادی مشروط میسر نیست.

باسلام
بعد از گذراندن یک سوم حبس درخواست ازادی مشروط دهید.

اگر نتونستین رضایت بگیرین می تونین پس از گذراندن یک سوم حبس، درخواست آزادی مشروط رو بدین.

با سلام
بعد از تحمل یک سوم حبس درخواست آزادی مشروط بدید و یا اینکه رضایت شاکی را بگیرید و درخواست تخفیف مجازات بدید.

شما از عفو مشروط میتوانید استفاده کنید. بعد از گذراندن ۱/۳ حبس