در صورتی که از وکیلم شکایت داده باشم از چه طریقی باید اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۲۹ #87460305

باسلام
بنده با انتخاب وکیل و مشاوره ایشان با وعده های دروغین که من میتوانم پرونده شما را به دیوان عالی کشور جهت رسیدگی مجدد با دو نفر شاهد ببرم .
برای مطالعه پرونده مبلغ ۱۰میلیون تومان پرداخت کردم پس از مطالعه پرونده که حدود ۱۰ماه طول کشیده از شهری به شهر دیگری برود و پس از مطالعه ۵میلیون دیگر جهت اعاده دادرسی ماده۴۷۴به دیوان تقاضا داده شده است پس ده روز به علت عدم مطابقت جهات رد شده است که سه ماه طول کشیده شده است به من ابلاغ بشود توسط وکیل با توجه مشاهده لایحه ارسالی و دادنامه دیوان عالی کشور به علت عدم اگاهای از پرونده تمام اشتباه نوشته شده است مطالبی را که ذکر کرده است در پرونده وجود ندارد و یا به ان محکوم نشده ام مثلا در لایحه از خیانت در امانت ذکر شده در حالی که محکومیت من به خیاینت در امانت نیست ایا از وکیل میتوانم شکایت کنم که مطالب ذکر شده در پرونده وجود‌ندارد و ایا مجددا دلایلی را که وکیل ذکر نکرده است اعاده دادرسی همان ماده ۴۷۴را تقاضا کنم.

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
بله میتوانید شکایت کنید برای مشاوره تماس بگیرید .