در صورت فوت برادر سهم الارثش را چه کسی میبرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶۱۲ #87458427

سلام

من یک برادر دارم. برادرم متاهله و یه دختر ۷ ساله داره. ولی من مجردم. دیگه نه برادری دارم نه خواهری. فقط ما دونفر هستیم. پدر و مادرم هم در قید حیات هستند. میخواستم بدونم اگر برادرم فوت کنه اموال پدرمون برا چه کسی میشه؟ زن و بچه‌ی برادرم از پدرم چیزی ارث میبرن؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
سوال تا حدودی مبهم است اما درهر حال باید به تاریخ فوت توجه داشت و لذا تاریخ فوق مناط و ملاک است تا وراث حین الفوت را مشخص کند

کسانی که در زمان فوت شخصی حضور داشته باشند پس از مرگ او ارث میبرند اگر برادر شما قبل از پدر فوت کند سهم الارثی نصیب او و فرزندش نمیشود

سلام
در صورتی که تاریخ فوت برادرتان پیش از تاریخ فوت پدرتان باشد به ایشان و خانواده شان ارثی نخواهد رسید

با سلام
چنانچه برادر شما زودتر از پدرتان فوت کند ارثی از پدرتان به ایشان و به تبع آن به فرزند و همسر ایشان تعلق نخواهد گرفت و اموال در شما به مادر و شما به ارث خواهد رسید.