تهدید کرده؛ باید چکار کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۷۵ #87415649

با سلام بنده مبلغ یک میلیون و دویست هزار تومن در چندین پرداخت به یکی از اشنایانم کمک مالی با عنوان قرض دادم در تمام این سه سال با وعده برگرشت پول به صورت امروز فردا یا هفته اینده صبر کردم اخیرا طبق پیامی به من با تهدید با فیلم و عکس و تهدید به ارسال انها برای خویشاوندانم ( که البته ی ادای غلطیست هیچگونه فیلم یا عکسی از من موجود ندارد) ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی تهدید
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به عنوان جرم تهدید علیه ایشان می توانید شکایت خود را ثبت کنید برای مطالبه طلب ابتدا از طریق ارسال اظهارنامه اقدام در صورت عدم پرداخت دادخواست مطالبه وجه را مطرح کنید

تهدید جرم مستقلی بوده و قابل شکایت،پیگیری و مجازات میباشد می توانید با تنظیم شکایتی علیه ایشان ب جرم تهدید ب مدارک موجود استناد کنید

درود بر شما، در خصوص دریافت طلب بهتر است ابتدا از طریق ارسال اظهارنامه تقاضای مطالبه وجه دهید، چنانچه مراد حاصل نشد، از طریق تنظیم دادخواست مبنی بر مطالبه وجه اقدام فرمایید، در مورد تهدید نیز می‌توانید از طریق دفاتر الکترونیک قضایی دادخواستی مبنی بر تهدید علیه ایشان مطرح نمایید.

با درود
بهتر است مطالبه وجه نمایید، از تهدید بگذرید.

از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به طرح دعوی مطالبه وجه و تهدید کنید

درود
به جرم تهدید می توانید شکایت کنید همچنین برای طلبتان ابتدا بک اظهارنامه ارسال کنید سپسدا خواست مطالبه وجه بدهید.

سلام
برای مطالبه قرضی که دادید ابتدا اظهارنامه بدهید بعد دادخواست مطالبه بدهید
برای تهدید مستند به پیامک ارسالی که از آن پرینت می گیرید شکایت تهدید مطرح کنید.