میخوام برای طلاق درخواست بدم، اول عسرو حرج باید ثابت کنم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۵۷۲ #87414385

سلام، من یک سال و نیمه برای نفقه اقدام کردم، زوج بعد چند ماه اعسار زد و کفیل معرفی کرد، بعد قسط بندی شد الان ۷ماه میگذره هنوز نفقه ای پرداخت نکرده و پسر ۶ساله م باید بره مدرسه، جلب گرفتم ولی نتونستم پیداش کنم چون ی شهر دیگه س و ادرسی ازش ندارم و از تاریخش گذشت، یا درخواست طلاق بدم؟ مهریه هم ۶ماه یک سکه هست که هیچی نداده و پیگیری کردم گفتن اصلا دیگه برای مهریه جلب نمیکنن و زندانی نداره، قبلا یبار برای مهریه زندان رفت و اعسار زد بدون اینکه چیزی پرداخت کنه ازادشد، لطفا راهنمایی کنید بااین شرایط چجوری میتونم راحتتر طلاق بگیرم؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به استناد حکم قطعی محکومیت به پرداخت نفقه میتوانید دادخواست طلاق بدهید.

سلام این حق را دارید که دادخواست طلاق بدهید.

با مدارک موجود دادخواست طلاق بدهید

با سلام

بله میتوانید دادخواست طلاق ارائه دهید.

بادرودوسلام دادخواست طلاق تقدیم وتنظیم نمایید.

با سلام
به استناد عدم پرداخت نفقه و قرار گرفتن در عسر و حرج میتوانید اقدام کنید.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید مزابق شروط ضمن عقد اگر زوج ۶ ماه نفقه پرداخت نکنه حق طلاق گرفتن دارید