ممکن است استناد به حکم رابطه نامشروع نماید؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۶۷ #87401280

سلام۔ اگر زوج متوجه شود که زوجه بطور پیامکی با کسی یا کسانی در ارتباط است در زمان قبل از عقد داعم و زوج بخواهد طلاق توافقی انجام دهد بدون پرداخت مهریه ممکن است استناد به حکم رابطه نامشروع؟ اصلا حکم رابطه نامشروع دارد؟؟؟

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

کاربر عزیز دقت داشته باشید مرد در هرصورت چه در عقد دائم وچه در موقت چنانچه همسرش با دیگران رابطه نامشروع داشته باشد چه پیامکی وچه غیره می تواند علیه اون اعلام جرم کند و درصورت داشتن مدارک وشواهد و دلایل کافی همسرش مجازات می شود
همکاران محترم بنده بیش از ۱۵ بار در مورد رابطه پیامکی حکم محکومیت به خانموگرفتم پس رویه دادکاهها برخلاف کتاب هاست

در هرحال زن مستحق دریافت مهریه هست و رابطه نا مشروع با ادله و مستندات کافی باید ب اثبات برسد....اگر عقد رسمی نبوده دیگر طباق مفهومی ندارد

خیر ارتباطی با طلاق توافقی ندارد

با سلام
در صورت اثبات رابطه نامشروع زوجه به تحمل ضربات شلاق محکوم خواهد شد
داشتن رابطه نامشروع هیچ خللی در مطالبه مهریه از سوی زوجه نخواهد داشت

سلام
پیامک مشمول رابطه نامشروع نمی باشد و تاثیری در مهریه ندارد.طلاق زمانی معنا پیدا میکند که عقد دائم باشد

سلام. سوال شما مبهم است. اکر قبل عقدین زوج و زوجه معنا ندارد و شما میتوانید رابطه را برهم زنید . صرف پیامک دادن بدون الفاظ خارج از عرف نامشروع نیست

روابط پیامکی اگر نامتعارف و مستمر باشد نامشروع و قابل مجازات است