میــتوانم بابت این رای صادره نفقه معوقه دادخواست بدم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۲۱ #87369713

سلام خسته نباشید
دوران عقد و دوشیزه هستم و حق حبس استفاده در دادگاه استفاده نکردم و رای قطعی الزام به تمکین صادر شد و پرونده با گواهی عدم تمکین در اجرای احکام مختومه شد.
سوال:
۱- حالا ۲سال از این رای میگذرد ایـــا میــتوانم بابت این رای صادره (مزبور) نفقه معوقه دادخواست بدم یا بخاطر اینکه این مدت ۲سال شوهرم گواهی عدم تمکین (نشوز) گرفته بهم نفقه مــعــوقه تعلق نــمیگیرد؟
۲- از حق حبس استفاده نکردم و رای تمکین صادر شده چه عواقبی با توجه به سوال یک

مشاوره حقوقی نفقه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
به جهت عدم تمکین نفقه تعلق نمیگیرد.

با سلام نفقه بعلت عدم تمکین تعلق نمی گیرد.

با سلام به علت عدم تمکین نفقه تعلق نمی گیرد

با سلام نفقه به علت عدم تمکین تعلق نمی گیرد

با سلام شما میتوانید نفقه را مطالبه نمایید.

از تاریخ قطعیت رای تمکین نفقه به شما تعلق نمیگیرد .

با درود بله برای نفقه میتوانید اقدام نمایید