بابت نشر یا پخش اثر ایا میتونم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۳۹۷ #87342321

من کتابی رو نوشتم در زمینه تخصص خودم که برق اتوماسیون صنعتی هست.و فایل ها رو به شرکتی که در اون کار میکردم تحویل میدادم
ایده نوشتن کتاب از سمت مدیر شرکت بود
اما همه زحمت نوشتنش با بنده بود
بعد بابت مرخصی زایمان از شرکت خارج شدم
و شرکت اون کتاب رو با نام مدیر شرکت به عنوان نویسنده چاپ کرد

مشاوره حقوقی کیفری
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بله امکان پذیر شکایت متصور است

درود
بله عمل انجام شده به موجب ماده ۲۳قانون حمایت از حقوق مولفان و مصنفان وهنرمندان جرم تلقی میگردد و در صورت طرح دعوی دردادسرای فرهنگ و رسانه رسیدگی خواهد شد . در صورت تمایل به طرح دعوی پیشنهاد میگردد حتما از متخصصی که در این زمینه فعالیت داشته کمک بگیرید .

بله با داشتن مدارکی که نویسندگی شما را اثبات کند شکایت کنید.

چون اثر شما ثبت نشده است از قانون حمایت مخترعان ونویسندگان نمی‌توان استفاده کرد و مطالبه حق الزحمه می‌توان کرد

میتوانید شکایت تقدیم نماید...

با درود بله امکان شکایت وجود دارد

با سلام
بله میتوانید شکایت کنید