اگر چک خود را وصول کنم آیا میتوانم شاکی دوستم بشم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۳۲ #87319545

با سلام

من یکی از دوستانم بابت کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری ۷ فقره چک نزد شهرداری امانت گذاشت که مبلغ کمیسیون را بصورت اقساط پرداخت کنه و من هم یک فقره چک به ارزش کل ۷ فقره ضمانت گذاشتم، حالا تمام چکها برگشت خورده و در نهایت شهرداری چک من هم برگشت زده.

درصورتی که من چکمو وصول کنم آیا میتونم شاکی دوستم بشم یا نه؟

البته ضمانت با علم و آگاهی خودم بوده.

تشکر

مشاوره حقوقی شهرداری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بانظر باینکه شما ضامن پرداخت چکهای دوستتون شدین بله میتونید بعداز وصول چک از او مطالبه حقوقی کنید

با سلام
بله درصورت پرداخت مبلغ چکها حق مراجعه به مدیون اصلی را خواهید داشت

درصورتی که کل بدهی شهرداری راشما به عنوان ضامن پرداخت کنید . می توانید ازدوستتان مطالبه کنید

بله . در صورتی که دین مضمون عنه را بپردازید و قصد تبرع نداشته اید می توانید به مضمون عنه رجوع کنید

بله میتوانید پس از پرداخت این وجه را از دوستتان مطالبه نمایید .

با سلام و احترام
ضامن در صورت پرداخت دین میتواند به مدیوناصلی جهت وصول دین خود مراجعه نمایید

با درود بله ضامن چنانچه دین مضمون عنه را پرداخت کند. حق رجوع به مدیون اصلی برای مطالبه طلب خود را خواهد داشت.