اساسا معامله من آیا باطل نیست و معامله باطل آیا محل جرم فروش مال غیر دارد؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۳۸۰ #87319340

سلام.بنده وکالت فروش داشتم بابت آپارتمان از مالک.چند وقت بعد این وکالت رو تنفیذ کردم به شخص دیگری و بعد در حالی که فکر میکردم وکالت خودم سرجاش هست (نمی‌دانستم که نفر دوم درخواست عزل من رو در تنفیذ آورده و من بدون اطلاع امضا کردم)ملک رو طی سند عادی به شخصی فروختم اما قرار بود ثمن معامله در سه قسط پرداخت بشود ولی حتی یک ریال پرداخت نشد.
طی صحبتی که وکیل دوم با مالک داشت استعفا از طرف من و خودش رو ثبت کرد و مالک اصلی هم به شخص دیگری ملک رو با سند رسمی فروخت.
یکم پیچیده شد!
حالا شخصی که من سند عادی نوشتم با اون و البته هیچ پولی هم پرداخت نکرده به عنوان فروش مال غیر از من شکایت کرده.
اگر نکته ای هم می‌بیند که فروش مال غیر گردن من نیوفته محبت کنید بفرمایید جرم نکرده و پول نگرفته محکوم نشم.تشکر
لطفا یه نفر جواب بده فورس هست.تشکر

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله مرتکب جرم شده اید پس ازتنفیذوفروش دیگر حق تصرف وفروش دوباره رانداشتید

اولا باید مدارک بررسی شود ولی وقتی برگه ی را امضا میکنید بدان معنی است که از متن نوشته شده اطلاع کافی دارید

سلام
مدارک می بایست بررسی شود

به نظر نمی رسد جرمی اتفاق افتاده باشد.

نیاز به بررسی اسناد و مدارک است البته شما ادعای خود را بر عدم آگاهی از عزل را باید ثابت‌ کنید چرا که وقتی برگه ای را امضاء می کنید اصل بر این است که با علم و آگاهی از مفادش آنرا پذیرفتید.

درود بستگی به مفاد قرارداد دارد

باسلام
به نظرم چون اطلاعی در این خصوص نداشتید لذا سوء نیتی وجود نداشته و جرمی واقع نشده