آیا شاکی که مقصر شده میتواند اعاده دادرسی کند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۵۷ #87313915

باسلام،عابر پیاده ای در تصادف بودم که دو خودرو عامل تصادف بودند که اولی فرار کرد و دومی که به من زد و دختر بود عمل منافی اخلاق را با حیله و فریب مخفی کرد و دادسرا ۵۰ درصد او را مقصر دانست و با اعتراض من در دادگآه تجدیدنظر ۵۰ درصد تعبیری نکرد و به جای شخص فراری مرا ۵۰ درصد مقصر دانستنداری قطعی صادر شد آیا تا فرصت بیست روز باقی مانده من شاکی که در دادگآه جزایی ۵۰ درصد محکوم شدم میتوانم اعاده دادرسی کنم باتشکر

مشاوره حقوقی تصادفات
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
بلی با ادله ای محکم و مستند امکانش طبقه ماده ۴۷۴ وجود دارد

باسلام در صورت دارا بودن شرایط اعمال ماده ۴۷۴ آیین دادرسی کیفری میطتوانید اعاده دادرسی نمایید.

بله در صورت ارائه مدارک و مستندات و تحقق شروط قانونی در مهلت مقرر میتوانید درخواست اعاده دادرسی و خواستار تجدید نظر در حکم قطعی گردید

درصورت وجود یکی از جهات اعاده دادرسی در ماده ۴۷۴ بله میتوانید

بله اگریکی از شرایط ذیل ماده ۴۷۴محقق گردد میتوانید در دیوانعالی کشور درخواست اعاده دادرسی بدهید

با سلام..
درخصوص موضوع مطروحه.. می توانید با تنظیم لایحه مستدل و مستند به دلایل جدید و محکمه پسند از طریق شعبه صادرکننده رای قطعی، درخواست اعاده دادرسی خود را مطرح نمائید..
موفق باشید..

با سلام
می‌توانید با مراجعه به شعبه دادگاه صادرکننده رای قطعی نسبت به آن درخواست اعاده دادرسی کنید.