پلیس این حق رو داره بیاد وداخل کمدها و کابینت ها و زیر تخت خواب و داخل اجاق و هرجای خونه رو بگرده برای کشف ماهواره؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۸۷ #87308498

سلام
مثلا اگه آقای E رو به پلیس لو بدن که داخل خونش ماهواره داره برای استفاده شخصی پلیس بلافاصله میره دم خونه آقای E و وارد خونش میشه به زور و ماهواره رو ظبط میکنه و آقای E رو دستگیر میکنه و میفرسته دادگاه یا شخصی که آقای E رو به پلیس لو میده باید بره وشکایت رسمی کنه در دادگاه و دادگاه حکم ورود به خانه آقای E رو میده به پلیس بعد پلیس میاد و وارد خونه آقای E میشه و آقای E رو دستگیر میکنه و میفرسته دادگاه وماهواره رو ظبط میکنه ؟ و مشخصات شخصی که آقای E رو لو داده به آقای E میگن که چه کسی لوت داده؟واینکه پلیس این حق رو داره بیاد وداخل کمدها و کابینت ها وزیرتخت خواب و داخل اجاق و هرجای خونه رو بگرده برای کشف ماهواره یا نه؟ممونم ازهمه شما عزیزان

مشاوره حقوقی کیفری
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ازطریق مجوز دستورقضایی باید باشد.

اگر حکم دارند میتوانند تفتیش کنند.

اگر مجوز قضایی لازم را داشته باشند، بله میتوانند.

باسلام
دستور مقام قضایی موردی و با قید زمان و چگونگی تفتیش هست
بایستی برگه تفتیش را روئیت و با توجه به مندرجات آن تفتیش صورت گیرد
تفتیش در مواردی که دستور شامل آن نمی‌شود غیر قانونی ست .

اگر دستوری برای تفتیش توسط مرجع قضایی صادر شود امکان آن وجود دارد در غیر اینصورت خیر....

با درود بدون دستور مقام قضایی چنین حقی ندارند

سلام بدون حکم امکان نداردحکم باید با قید مورد و دفعات و تاریخ باشد