در صورتیکه زوج کارمند باشد ، برای عدم پرداخت پیش قسط مهریه ام می تونم حقوقشون رو توقیف کنم ؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۸۵ #87279091

با سلام .
در ضمن ایشون هیچ مالی به نام خودشون ندارن و برای مهریه بنده هم اقساط تعیین شده ، به صورت پیش قسط ۲ عدد سکه و سالی یک سکه .

مشاوره حقوقی خانواده
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
درصورت عدم پرداخت پیش قسط ازطرف زوج کارمند شما می توانید درخواست توقیف حقوق ایشان را اجرای احکام بخواهید

در صورت عدم پرداخت قسط قابلیت توقیف دارد

سلام در صورت عدم پرداخت پیشقسط علاوه بر توقیف حسب مورد یک چهرم یا یک سوم حقوق می توانید تقاضای جلب نیز بدهید

با سلام. بله میتوانید درخواست توقیف حقوق ایشان را بدهید.

درود
اگر اقساط خودرا در زمان تعیین شده پرداخت ننمود میتوانید تا یک چهارم حقوق را به دستود دادگاه توقیف نمایید

بله در صورت عدم پرداخت پیش قسط می تونید حقوق را توقیف کنید

با سلام
هر اموالی از زوج یافت شود ار جمله حقوق وی قابل توقیف است