مجازات رابطه نامشروع پیامکی و مجازی با زن شوهردار چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۴۸ #87270842

سلام
من یه ماه پیش با یه زن شوهردار دوست شدم بعد از چند روز فهمیدم کارم اشتباه هستش و بهش گفتم و اونم قبول کرد اما بعد یه مدت باز زنگ زد و از ترس اینکه وابسته شده باشه و بلایی سرخودش نیاره به اجبار باهاش حرف زدم بعد از یه ماه و خورده ای دیگه عذاب وجدان گرفته بودم و نمیتونستم ادامه بدم و بهش گفتم اونم با کاراش تهدیدم کرد که اگه بری خودمو میکشم و حتی گفت چن تا قرص خوردم و به نظر اومد که دست به خودکشی زده و من هر کاری کردم و هر حرفی زدم تا این کارو نکنه ولی اونجور که گفت انگار انجام داده هرچند هم که معلوم نیست.
فقط میخام راهنماییم کنید که من چه کاری بکنم اگه خودکشی کرده باشه و خدایی نکرده بمیره من این وسط چه جزایی دارم؟
لطفا راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فقط میخام راهنماییم کنید که من چه کاری بکنم اگه خودکشی کرده باشه و خدایی نکرده بمیره من این وسط چه جزایی دارم؟
اولا اگر خودکشی کنند هیچ اتهامی متوجه شما نیست
وظاهرایشان از این روش تنها به فکر ادامه ارتباط با شما هستند
شما بهتر است در اولین فرصت تمامی ارتباط ها و هر گونه رابطه خود را با ایشان قطع کنید

چون اصل خودکشی جرم نیست. معاونت در آن هم جرم نیست. سوای مسئولیت کیفری بابت ارتباط غیر شرعی با غیر محرم متاهل، قطع چنین ارتباطاتی که ارامش و اسایش روانی طرف مقابل و خود را دستخوش نابسامانی کند توصیه میشود.

مجازات جرم رابطه نامشروع تا۸۸ضربه شلاق هست