میتونم در دادگاه تمکین به دادخواست نفقه ام اشاره کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۰۶ #87262868

سلام روزتون بخیر، من مدت ۱۶ ماهه در دوران عقد هستم و در طول این مدت هیچ نفقه ای چه خرج پوشاک و یا واریز پولی نداشتم. الان بعد از مدتی که منزل پدرم هستم همسرم ۱ ماه پیش الزام به تمکین فرستادن و من هم بعد از آن درخواست نفقه کردم. میخواستم ببینم میتونم در دادگاه تمکین به دادخواست نفقه ام اشاره کنم؟ اخه وقتش هنوز مشخص نشده و اول دادگاه تمکین برقرار میشه. دیگه چه دفاعی میتونم داشته باشم؟ من باهاشون رابطه کامل نداشتم ولی رابطه سطحی بوده و نمیدونم باکره هستم یا نه. اگر باکره نباشم نفقه معوقه قابل دریافت هست؟ به هیچ عنوان هم نمیخوام تمکین کنم. سوال آخر اینکه میتونم بنا به دادخواست نفقه دادخواست طلاق هم بدم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید🙏

مشاوره حقوقی نفقه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
هم می توانید شکایت ترک انفاق بابت عدم پرداخت نفقه گذشته مطرح نمایید هم دادخواست مطالبه نفقه مطرح نمایید در صورت عدم پرداخت نفقه به مدت ۶ ماه یا بیشتر حق طلاق برای شما ایجاد خواهد شد)
درخصوص مهریه نیز می توانید از حق حبس خود استفاده نموده (در صورتی که باکره باشید)
ضمنا شرط تعلق نفقه تمکین است...

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. می توانید دادخواست مطالبه نفقه ایام گذشته، بطرفیت همسرتان در دادگاه مطرح نمائید تا دادگاه پس از رسیدگی و ارجاع امر به کارشناسی جهت برآورد میزان نفقه شما، در اینخصوص اقدام به صدور رای بنماید و از طرفی در صورت باکره بودن، می توانید تمکین خود را منوط به دریافت مهریه تان از ایشان بنمائید..
موفق باشید..

با سلام
در صورت باکره بودن میتوانید از حق حبس خود استفاده کنید و مشروط کنید تا وقتی مهر پرداخت نکند تمکین نمیکنم
همچنین راجع به نفقه اگر اعلام آمادگی جهت زندگی مشترک نمودید یا حق حبس خود را اعمال کنید به شما نفقه تعلق میگیرد
درصورتی که به مدت ۶ماه نفقه شما را پرداخت نکنند و در این خصوص حکم داشته باشید میتوانید تقاضای طلاق کنید