میتوانم با مدرک گارانتی اقلام و بدون فاکتور خرید فروشگاه، ممانعت از استرداد آن اقلام بکنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۳۰ #87256078

با سلام
بنده بجای فاکتور خرید اقلام که مفقود شده است ،فقط دارای برگه های مهر و امضا شده گارانتی آن کالاهایی را که خریده ام را به عنوان خریدار در دست دارم ، حالا زنم واسه استرداد جهیزیه همه اقلام را که در سیاهه نوشته شده رادادخواست زده ،چونکه کالاهایی را حتی من خریده بودم رو در سیاهه که به امضا شهود بوده نوشته بودن رو میخواد ببره ، در ضمن بنده فقط صفحه آخره سیاهه رو امضا کرده بودم ، یک نسخه تنظیم شده بود ، حالا با این تفاسیر بنده میتونم با رسید گارانتی کالاها که به عنوان خریدار از استردادشون جلوگیری کنم ؟ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .تشکر

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما بایستی دلایل مانند رسید از فروشگاه و شهود و کارت گارانتی را به دادگاه ارائه نمایید تا بتوانید مانع از استرداد این اقلام به همسرتان شوید .

سلام
در صورتیکه شما بتوانید مالکیت خود را به اثبات برسانید، استرداد الباقی وسایلی که توسط زوجه خریداری نشده است ممکن نخواهد بود.

اگر اقلام موجود درلیست سیاهه ، به امضاء شما باشد . ملزم به استرداد جهیزیه هستید

سلام
در خصوص استرداد جهیزیه به مفاد سیاهه توجه میشود و شما باید مالکست خود را اثبات نمایید و برگ گارانتی جهت مالکیت کافی نیست

اگر در صورتجلسه جهازیه اقلام شما قید شده باشد و شما ذیل آن را امضا نموده باشید ، جز جهازیه محسوب میگردد. لکن اثبات خلاف آن به صرف برگ گارانتی امکانپذیر نیست. ولی میتوانید از فروشگاه هایی که خریداری نموده اید فاکتور المثنی و یا استشهادیه مبنی بر خرید و پرداخت مبلغ توسط شما تهیه نمایید و به دادگاه ارائه نمایید . البته توجه داشته باشید که اگر در توافق مقرر شده باشد این اقلام را شما به عنوان جهیزیه خربداری نمایید داخل در جهازیه خواهد بود.