من میتونم وسایلشون رو در انباری بزارم یا یه اظهارنامه بدم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۸۹ #87229344

با سلام خانم بنده با توجه به اینکه تمکین نکردند و بنده گواهی نشوز ایشون گرفتم و ایشون رفتن از شورای حل اختلاف تقاضای استرداد جهیزیه کردند که جلسه شورا تشکیل شد و قرار شد زوجه پرونده رو به اجرای احکام شورا ببره و با مامور بیان بردارن میخاستم با توجه به اینکه اقدامی برا بردنشون نمیکنه الان و با توجه به اینکه خانه استیجاری بنده مهلتش تمام میشود من میتونم وسایلشون رو یه انباری بزارم یا یه اظهارنامه بدم که از این به بعد اجاره ملک با شماست در صورت نبردن جهیزیه چیکار کنم به نظرتون؟؟؟؟؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق اجرای احکام پیگیری نمایید

بادرودوسلام ازاجرای احکام پیگیری نمایید.

سلام موضوع را به اجرای احکام منعکس کنید

با درخواست از اجرای احکام میتوانید تحت نظر دادگاه اموال را به امین بسپارید.

ابتدا اظهارنامه را ارسال نمایید و سپس با اجرای احکام هماهنگ نمایید باید امین مشخص شود

از طریق اجرای احکام پیگیری کنید

به اجرای احکام مراجعه کنید