مهریه و حق و حقوق چگونه دریافت شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۷ #87225341

سلام همسرم دوسال است که به علت اعتیاد منو رها کرده و بدو من هیچگونه کمک هزینه ای د در منزل پدری هستم و حتی یارانه من و دخترم را هم نمیده، اوایل جدایی تا ۹ ماه دخترم رو به مکانی ناشناخته برد تا بالاخره با حکم حضانت و دردسرهای زیاد بچه رو پس گرفتم من چیکار میتونم برای پس گرفتن حق و حقوقم انجام بدم

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حقوق مالی شما ناشی از ازدواج در نفقه ، مهریه ، و احیانا اجرت المثل ایام زوجیت خلاصه می شود.
حضانت تا ۷ سالگی با شما است و بعد از آن هم در صورتی که بتوانید عدم صلاحیت پدر را اثبات کنید، می توان خوشبین بود که حضانت با شما است.
در صورتی که صرفا در حال حاضر به دنبال حقوق مالی هستید، اقدام به تنظیم دادخواست های حقوقی مربوطه نمائید. البته دریافت مهریه مقدماتی دارد که دفاتر خدمات قضایی شما را راهنمایی خواهند کرد.
در صورتی که قصد اقدام در جهت طلاق دارید با اخذ مشاوره ی حقوقی اقدام به طرح شکوائیه ی ترک انفاق نمائید.
در هر صورت به مشاوره ی آنلاین اکتفا نکنید!

با سلام
شما بایستی دادخواست هایی جداگانه جهت مطالبه مهریه ، ترک انفاق ، اجرت المثل به دادگاه ارایه دهید تا اقدامات قانونی اجام گیرد