حداکثر زمان برای گرفتن حکم جلب در چک برگشتی چقدر است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۹۹۶ #87218203

با عرض سلام
بنده مبلغ ۷۸ میلیون سفته به تاریخ یکم تیر ماه ۹۸ دست یه شخصی دارم محل زندگی ایشون خرم اباد هستش و بنده ساکن رباط کریمم من تازه توی یه شغل دولتی استخدام شدم می خواستم بدونم باتوجه به اینکه این شخص تو همه جا اشنا داره ایا می تونه همین اول کاری حکم جلبو بگیره و اینکه حداکثر زمان واسه حکم جلب چقدره؟
به عنوان پرسش دوم من این پول رو برای شراکت از ایشون گرفتن که ببرم توی ارز های دیجیتال اما سرمایه رو بردم جای دیگه ای این کار چه جرمی داره و مجازاتش چیه!؟

مشاوره حقوقی چک
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
درخصوص سفته ها فعلا جای نگرانی نیست.زیرا ابتدا باید واخواست سفته را بدهد بعد دادخواست حقوقی مبنی بر مطالبه مبلغ سفته ها بعد صدور حکم بدوی بعداعتراض به تجدیدنظر بعد صدور حکم قطعی تجدیدنظر بعد صدور اجراییه بعد میتوانید اعسار بدهید و قسطی کنید که همین پروسه بین یکسال تا دوسال طول میکشه.
اما درخصوص سوال دوم اگر قراردادی بین شما تنظیم شده باشد میتواند ازشماشکایت کند.اگر قراردادی هم نباشد که هیچ.

درسفته ، اول کاری جلب نداریم

حکم جلب ، بعد از محکومیت شما به مبلغ سفته و قطعیت حکم و عدم پرداخت آن هست . دراین صورت حکم جلب صادر میشود

با سلام ضمن توصیه به حل مسالمت آمیز اختلاف حساب فی مابین با توجه به اینکه صادقانه خود به بدهکاری اقرار دارید، با توجه به اینکه سفته یاد شده بایستی بدوا طبق مقررات واخواست گردیده و ابلاغ شود و بعد دادخواست حقوقی برای آن مطرح و دادگاه بدوی و تجدید نظر و اجراییه را طی نماید و چنین روندی حداقل یک سال و نیم زمان به خود اختصاص میدهد، موضوع نگرانی شما فعلا منتفی است.

روند گرفتن حکم جلب پس از قطعیت حکم صادره از شعبه می باشد و در خصوص قسمت دوم سوال تان اگر قراردادی در میان باشد عمل شما مصداق کلاهبرداری و خیانت در امانت است