مدت زمان اقدام تا گرفتن مهریه چقدر است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۹ #87212248

میخواهم برای گرفتن مهریه اقدام کنم. آیا بعد از اینکه همسرم فهمید من مهریه مو اجرا گذاشتم میتونه منو از خونه بیرون کنه و بچه ها را از من بگیره دختر هشت ساله و پسر هفت ماهه.واکه اینکارو کرد من چطور میتونم بچه هامو پس بگیرم و چقدر طول میکشه

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مهریه در هر شرایط حق مسلم شما میباشد،و ایشان نمیتوانند شما را از منزل بیرون کنند،علاوه بر مهریه نسبت به درخواست نفقه خود و دخترتان و فرزند دیگرتان نیز اقدام فرمایید،حضانت فرزندان با شما میباشد و به هیچ وجه از منزل خارج نشوید و در صورت اخراج از منزل توسط ایشان،سریعا با ۱۱۰ تماس بگیرید.

ایشون اجازه نداره چون نفقه برعهده ایشونه و مهریه حق شماست حتی درطول زندگی با ایشون میتونید درخواست کنید ولی بچه ها حضانتشون با پدره