پنج سال پیش به دلیل اشتباه شاکی زندانی شدم و انگشت نگاری انجام دادم،آیا الان برای من سوپیشینه به درست شده است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۷۰۳ #87211072

سلام
ببخشید که وقتتون رو می گیرم
بنده ۵ سال پیش به جرم کلاهبردای اینترنتی با توجه به نفوذ شاکی به زندان رفتم و انگشت نگاری شدم ولی پس از یک روز با گذاشتن وثیقه اومدم بیرون و با توجه به اینکه شاکی اعلام داشت شکایت اشتباه بوده و کاملا رضایت داد همچنین با توجه به شواهد تبرئه شدم، حال با توجه به اینکه بنده در حال استخدام هستم آیا انگشت نگاری که در زندان صورت گرفت در گواهی عدم سوء پیشینه چیزی قید می شود و مشکلی برای بنده ایجاد نمی کند ؟
چون انگشت نگاری در زندان صورت گرفت عکس و پلاک هم گذاشتن ؟ اگر گواهی ندهند استخدامم منتفی شود چطور می تونم پیگیری کنم ؟
با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با توجه به صدور حکم برائت ، شما فاقد سابقه کیفری هستید .

باسلام
در صورت محکومیت به حبس بیشتر از دو سال سو پیشینه برای فرد محسوب میشود. برای دریافت عدم سوپیشینه باید به مراکز پلیس به علاوه ده مراجعه نمایید.