این شرط ضمن عقد اجرایی نیست و ما نمی توانیم به ثبت برسانیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۲۵ #87199813

با سلام
من با همسرم به این توافق رسیدیم که شرطی را با این خصوص از شروط ضمن عقد کنیم که
در صورت دیدن خیانت، دست بزن و اعتیاد حق طلاق با زوجه شود.
نامزدم هم پذیرفته فقط خواهان این هستند که خانواده وی مطلع نشوند.
دفتر ازدواج می گویند این شرط ضمن عقد اجرایی نیست و ما نمی توانیم به ثبت برسانیم .
ممنون میشم من و راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مشکل و ممنوعیتی جهت ثبت شروط مذکور شما،در عقدنامه وجود ندارد لذا در صورتی که دفتر خانه مربوطه موافقت نمی نمایند می توانید به دفترخانه دیگری مراجعه نمایید

سلام. ایشان سواد حقوقی ندارد. طبق ماده ۱۱۱۹ شما میتوانید هر شرطی رو که خلاف مقتضای ذات عقد نباشد در ضمن عقد بگنجانید. بنابراین شروط گفته شده توسط شما هیچ مشکلی ندارد.