برای پس گرفتن سگ راهی وجود داره با این حکم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۱۰۹ #87175507

با سلام
سگ دوستم را که داخل خودرو بوده در مشهد به همراه خودرو توقیف کردند. سگ باکس داشته به همراه ولی متاسفانه داخل باکس نبوده. دادسرا این حکم را داده: سه ماه توقیف خودرو و سگ هم کلا توقیف.
آیا راهی وجود داره در حکم تجدید نظر و تخفیفی داده بشه؟
کلا برای پس گرفتن سگ راهی وجود داره با این حکم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان اعتراض به حکم و تجدید نظرخواهی وجود دارد ولیکن اینکه اینکار تضمین کننده نقض حکم باشد خیر نمیتوان نظری در این خصوص داد باز بستگی به نظر قاضی پرونده دارد .

تجدید نظر بی فایده است به نظر میرسد درصورتیکه تجدید نظر نمایید باز هم حکم تایید میشود

به استدلال دادکاه و مواد استنادی اشاره ننمودید

سلام
امکان تجدید نظر وجود دارد
گرداندن حیوانات خطرناک یا حیواناتی که برای سلامت عمومی مضر بوده یا نجس العین می‌باشند
، از قبیل سگ در اماکن و معابر عمومی و وسائط نقلیه ممنوع است و مرتکب شونده علاوه بر جزای نقدی از یک میلیون ریال تا پنج میلیون ریال به ضبط حیوان مذکور محکوم می‌شود

با سلام امکان اغماض در دادگاه تجدید نظر و تغییر دادنامه وجود دارد

با سلام متاسفانه بر اساس طرحی این موضوع را از مصادیق تهدید علیه بهداشت عمومی تلقی میکنند و عملا امکانی برای تجدیدنظر در چنین احکام و تصمیماتی وجود ندارد.