آیا می توان از موجر خسارت گرفت یا نه؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۱۳۳ #87172224

با سلام به خاطر شیب بد پارکینگ هنگام ورود به گاراژ ماشین مستاجر آسیب می بیند آیا می توان از موجر خسارت گرفت یا نه ؟؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر ،خسارتی متوجه موجر نمی باشد

سلام وقت بخیر
خیر نمیتواند در این خصوص اقدام نمایند.

سلام
به نظر موضوع منتفی است
مستاجر در زمان اجاره ملک نسبت به جزییات آن اطلاع کامل اخذ و اقدام به انعقاد قرارداد نموده است و چون خسارت ناشی از قصور موجر نمی باشد لذا به نظر بحث مطالبه خسارت از موجر منتفی است مگر انکه تعهدی در خصوص این موضوع داده باشد و از ان تخطی نموده باشد

به نظر میرسد امکان دریافت اخذ خسارت وجود ندارد

با درود .
کاربر گرامی سایت ، با توجه به فرض سوال و گفته شما ، خیر ، امکان گرفتن خسارت ، وجود نخواهد داشت .
موفق باشید .

با سلام. جرمی اتفاق نیفتاده است.

در این خصوص امکان مطالبه خسارت از مالک نیست