آیا علیرغم اعلام امادگی باز هم قاضی حکم الزام به تمکین صادر می نماید؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۱۵ #87170266

جلسه تمکین برگذار شده ولی هنوز حکم صادر نشده اگر زوجه طی یک لایحه امادگی خود را جهت تمکین به دادگاه اعلام نماید و هم چنین برای زوج اظهارنامه اعلام امادگی و تقاضای کلید و فراهم اوردن مقدمات بازگشت را ارسال نماید
وزوجه ناشزه میشود
زوج در دادگاه به دروغ عنوان میکنند که افرادی رو دنبال من فرستادن ولی برنگشتم حتی اظهارنامه کذب میفرستن
چه جوری باید ثابت کنم درواقع خود زوج مانع تمکین من هستن؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
در جلسه دادگاه اعلام کنید حاضر به تمکین از زوج هستید.

بله ی یک لایحه آمادگی خود را اظهار نمایید در اینصورت دیگر ناشزه نیستید.

درود
حضور در جلسه رسیدگی و اعلام رضایت مبنی بر آمادگی تمکین کفایت میکند

با اعلام آمادگی شما جهت تمکین دیگر حکم ب نشوز شما داده نخواهد شد فلذا اگر زوج خود مانع تمکین شما میشوند میتوانید ب استناد شهادت شهود و مدارک دیگر آنرا اثبات نمایید

درود بر شما، بهتر است ضمن ارسال لایحه به دادگاه، با ارسال اظهارنامه ای آمادگی خود جهت تمکین را به زوج اعلام نمایید، چنانچه در هر مرحله اقدام به بازگشت نمودید لکن زوج مانع ورود شما شد، بهتر است از طریق نیروی انتظامی مساله را صورتجلسه نمایید.

شما کافی است اعلام نمایید که حاضر به باز گشت و تمکین می باشید .در مرحله اجرا، شما می توانید به منزل مراجعه کنید اگر شما را راه ندادند ، با پلیس تماس بگیرید و مراتب را صورتجلسه کنید

همین که زوجه اعلام آمادگی مبنی بر تمکین نماید کافی است