آیا برای بذل مدت عقد موقت از طریق زوج و با اظهار نامه باید از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۸۹ #87161883

درود
اظهارنامه از کجا باید گرفت؟
یه دفتر ازدواج و طلاق گفته ۲۰۰ هزار تومن هزینه انجام بذل مدت میشه این مبلغ درسته؟

مشاوره حقوقی ازدواج موقت
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای بذل مدت از طریق دفترخانه ازدواج اقدام کرده و نیازی ب ارسال اظهارنامه در اینخصوص وجود ندارد زوج در بذل مدت قبل از انقضای مدت ازدواج موقت مختار هست

اظهارنامه از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال میشود
اما میتوانیددر همان دفترخانه که صیغه جاری شده است بذل مدت را ثبت نمایید وهزینه صحیح است

با درود درهمان دفترخانه که صیغه جاری شده، بذل مدت را ثبت کنید.

باسلام و درود شما می توانید در دفترخانه محل وقوع عقد خود،بذل مدت را ثبت نمایید.

بادرود/ شما میتوانید حتی زبانی ویا بصورت تکس به زوجه اطلاع دهید .

بذل عقد موقت در دفتر ازدواج واقع شود مستند خواهد بود

در همان دفترخانه که صیغه جاری شده است بذل مدت را ثبت نمایید.